Ölümsüz Bir Tank: Büyücü Reim (Turkish) by LemmeKill

Ölümsüz Bir Tank: Büyücü Reim (Turkish)

By: LemmeKill
Last Updated: Jan 22, 2016
3 Votes
Rating Pending
Build 1 of 1

Reim

Build: Ölümsüz Bir Tank : Büyücü Reim (Turkish)

Ability Path

Frostguard
Heroic Perk
Winter Spire
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Chill Winds
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Valkyrie
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Item Choices

Threat Meter

Threat
Low
High
Show all
Threat Hero Notes
1
SAW Cok yavas bir kahraman oldugundan ilk hareketiniz ile cok rahat bir sekilde oldurebilirsiniz.
1
Phinn Cok rahat bir sekilde kurtulabilirsiniz zaten yavas bir kahraman.
2
Petal Kucuk soganciklarini (ben oyle demeyi tercih ediyorum daha sirin oluyor :) oldururseniz ki, bu ilk ozelliginiz ile cok rahat olacaktir, sizin icin oldurmesi cok kolay bir kahraman.
3
Vox Size cok yakinlasamdikca cok bir sikinti olacagini zannetmiyorum.
3
Fortress Sizi tek basina oldurmesi cok zor ama yinede ilk hareketini ikinci ozelliginiz ile bloke etmeye calisin.
4
Kestrel Ilk ozelliginizi kullanip yaniniza yaklasmasina izin vermeyin yaniniza yaklasamadikca size cok bir zarar veremez.
4
Ardan Tek basina sizi oldurmesi zor ama ultisini kullandiginda eger ki takim arkadaslari gelirse isiniz biraz yas ama bu durumdan kendi ultinizi kullanarak siyrilabilirsiniz.
4
Catherine Ikinci ozelligi acikken cok saldirmayin kendinize cok fazla zarar vermis olursunuz onun disinda sizin icin buyuk bir tehdit degil.
5
Krul Krul'u ilk hareketiniz ile rahatsiz edip durun cok fazla hasar aldigini anladiktan sonra size saldirmaktan vazgececektir.
5
Adagio Ultisini kullandiginda sersemlemezseniz sizin icin cok bir sikinti olmaz ayrica yaniniza yaklastirip ilk ozelligiyle sizi yavaslatmasindan kacinin bunun disinda size cok buyuk bir sikinti arz etmiyor.
5
Blackfeather Eger ki ikinci hareketinizi zamaninda kullanabilirseniz sizin icin hic sikinti olmayan bir kahraman ama yinede dikkatli olmak lazim.
6
Joule Ultisinden kacabilirseniz sizin icin cok bir onem arz etmiyor. Sizin ilk hareketinizin menzili onun ikinci hareketinden daha fazla o yuzden yaniniza cok yaklastirmayin diger turlu rahat bir sekilde siyrilabilirsiniz.
6
Reim Nereye gidebilecegini en iyi tahmin eden kazansin :)
7
Glaive Ilk haraketini bloke edebilirseniz kolaylikla kacabilirsiniz ama eger ki ilk hareketini uzerinizde kullanirsa maalesef isiniz biraz yas.
7
Ringo Bir bosluk buldun mu oldurmesi cok kolay bir kahraman ama size saldirdiginda kacmaktan baska sansiniz yok gibi.
8
Celeste Yanina cok yaklasmamaya calisin ilk ozelligiyle sizi haritadan silip atabilir ama bos bir anini bulursaniz ilk hareketinizle rahatsiz edip rahat bir sekilde oldurebilirsiniz.
8
Rona Ikinci hareketinizi zamaninda kullanabilirseniz sizin icin cok zor olmayan bir kahraman ama kullanamazsaniz gecmis olsun...
9
Taka Taka'nin ozellikleri sizi oyundan supurup atabilir kendisi bir suikastci oldugundan nereden geldigini anlamadan olebilirsiniz. Eger ki karsinizda taka varsa butun cimlere mayin yerlestirdiginizden emin olun cunku her yerden cikabilir.
9
Skye Eger Skye sizi isaretlediyse yapacak cok bir sey kalmamis demektir ama eger ki ikinci ozelliginizi zamaninda kullanabilirseniz kurtulabilirsiniz ama onu zamanlamak ise hayli bir zor.
9
Koshka Taka gibi bir suikastci oldugundan dikkatli olmaniz gerekiyor. Sizi bir cirpida tahtalikoye yollayabilir.
9
Skaarf Ilk ozelligi ile size 2 defadan fazla vurmamasina dikkat edin ozellikle Broken Myth itemini almissa. Ultisini kullanirken gorunce ise RUN FOREST RUN :)
10
  No Threat

Reim ve Ozellikleri Top

Reim aramıza yeni katılan guclu ve sağlam bir buyucu. Reim her rolde oynayabilir ama Reim'e yakisan en iyi rol ormanda savasci roludur. Onun kahraman avantaji buz korumasi sayesinde verdigi hasarin 50% kadarini takviye saglik olarak alir ama bu takviye saglik sadece 2-3 saniye kadar suruyor. Bir ornekle anlatacak olursak:
1000 caniniz var ve 120 damage yapiyorsunuz. Baska bir kahraman Blackfeather size 200 zarar verdi Ve sizde ona 120 zarar verdiniz. Normal sartlar altinda caninizin 800 e inmesi gerekiyor ama siz 120 zarar verdiginiz icin ekstra 60 can kazandiniz ve caniniz 800 yerine 860 a indi eger 2 saniye icinde baska bir hasar alirsaniz aldiginiz hasar 860 uzerinden caninizi goturecek. Bu ozellik Reim'i yapilan savaslarda diger kahramanlardan daha cok hayatta kalmasini sagliyor. Reim'in bir diger kahramanlik avantaji ise zarar verilen dusmanin 0.6 saniye boyunca 60% yavaslatmasidir ki bu dusmanlari yakalamak icin cok iyi bir ozellik.

Reim 'in ilk ozelligi Buz Stunu, yerden bir valkur (buz stunu) cikartir ve bununla merkezdekine daha cok olmak uzere merkezdekilere ve cevredekilere hasar verir ve yavaslatir. Bu ozelligi fullemenizi oneririm cunku boylece hem daha fazla zarar verirsiniz ve ozelligi kullanabileceginiz alan genisler.

Reim'in ikinci ozelligi Soguk Ruzgarlar ile etrafinizi saran dusmanlara hasar verirsiniz ve bu ozellık dusmanları gecici olarak dondurur ve hareket etmelerini engeller. Ama burada bir seyden daha bahsetmeliyim o da bu hareket cevrenizdekilerin sadece hareket etmelerini engeller saldirmalarini degil. Mesela, Krul ile savasiyorsunuz ve Soguk Ruzgarlar ozelligini kullandiniz. Eger krul size atak yapabilecek kadar yakinsa haraket edemese bile size zarar vermeye devam edebilir.

Reim'in ucuncu ozelligi Valkur ile hedef konuma kocaman bir valkur cagirir. Merkezdeki kisiler buyuk bir hasar alip sersemlerken yakindaki kisiler hasar alir ve yavaslar. Bu ozellik takim savaslarinda cok etkili oluyor cunku belirlenen alandaki herkes buyuk bir hasar aliyor ve birkac saniye boyunca yavasliyor boylelikle dusmanlarinizi kolaylikla yakalayip islerini cabucak bitirebilirsiniz.

Reim'e Alinmasi Gereken Ogeler (Itemler) Top

Simdiye kadar verdigim bilgiler isiginda Reim hakkinda bir cok sey biliyoruz. Ama asil soru Su; Reim'le giden en iyi itemler neler Ve hangi itemleri almaliyim? Bu soruyu Ve itemlerin Reim uzerinde nasil isledigini detaylariyla aciklayacagim. Okumaya devam edin :)


En yukarida oyunun hangi dakikalarinda hangi itemleri alacaginizi soyledim simdi o itemleri neden ve neden o dakikalarda almaniz gerektigini aciklayacagim.


Oyuna baslarken ve 2 tane ile baslamanizi oneriyorum cunku ilk alacagimiz item olacak. Bu item ile verdiginiz kristal hasarin 25% ile can kazanabilirsiniz. Bu item sizin kahraman avantajiniz ile birlesince, size Krul ozellikleri gibi can verecek. Bu item tek basina cok etkili degil ama baska kristal gucleriyle birlesince, verdiginiz kristal hasar cok olacagindan size daha can verecektir.


Oyunun 7. dakikasina dogru elimizde , , kesinlikle olmasi lazim. Bunlari aldiktan sonra siradaki itemimiz icin gerekli olanlari almaya basliyoruz. Bu item bizim kristal gu***uzu arttirmakla beraber zirhi yuksek olan kisilere (ornegin; Catherine Ardan) ve zirh almis ( ve ) kisilere verilen zarari arttirir. Yigin ne kadar fazla olursa (en fazla 6) verilen zarar da o kadar fazla oluyor. Bu yigini arttirmak icin ilk haraketimizi dusmanlar uzerinde surekli kullanabiliriz.


Artik oyunun ortalarina dogru geldik 10-15 dakika aralarina. Simdiye kadar ayakkabimizi iteminden yukseltmemiz lazim ayriyetten Su an elimizde var. Siradaki itemimiz olacak. Bu item ile kahramanlik ozelligimiz olan 0.6 saniye suren 60% yavaslatmayi daha da arttiracagiz. kristal hasar verdigimiz dusmani 1.5 saniye boyunca yavaslatiyor. 1.5 saniye bittikten sonra zarar verdigimiz dusman 2 saniye boyunca bu itemden etkilenmez. Bu item ile kristal gu***uzu bayagi bir arttirdik artik Reim'i durdurmak hicte kolay degil!
aldiktan sonra oyun artik iyice ilerlediginden hasari artan tek kisi siz degilsiniz dusmanlarinizin da verdigi hasar artmaya basliyor ve bu yuzden itemimizi ya yahut iteminine yukseltmemiz lazim. Benim sahsi kararim almak yonunde cunku bu item size gecici olarak ten daha fazla can veriyor. Ornegin; 12 level Ringo size fulledigi ultisini kullandi. Ringo'nun ultisi 480 hasar veriyor ile bu hasarin sadece 125 canini bloke edebilirken ile hepsini bloke edebiliriz. Tabi bu itemi kullanma zamanini cok iyi ayarlamak lazim bir saniyelik gecikme ile caninizdan olabilirsiniz. Boylelikle can itemimizi de aldik.


Artik oyunun 15-20 dakikalarina yaklastik. Kraken de artik ciktigina gore oyun bir hayli cekismeli hale geldi. Iki takimda Kraken'i almak icin kiyasiya bir mucadeleye girisecektir bu yuzden itemlerimizi ne kadar hizli tamamlarsak hem bizim hem de takimimiz icin iyi olacaktir. Konumuza geri donersek, su an elimizde var ve ayakkabimizi da itemine yukseltmis olmamiz gerekiyor bu belki cok gerekli degil ama fazla hizdan bir zarar gelmez diye dusunuyorum :) Artik almamiz gereken son bir tane item kaldi o da oyunun en guclu kristal guc veren itemlerinden biri olan . Bu item size ekstra 150% kristal gucu veriyor ve ozelliklerimizle verdigimiz hasari bu item ile cok buyuk bir derecede arttiriyoruz. Bu arada butun itemlerinizi tamamladiktan sonra ve almayi unutmayin bu itemler size gecici olarak fazladan silah ve kristal gucu verecektir ve bildiginiz uzere fazladan verilen hasar her zaman iyidir :)


Evet, alinmasi gereken itemler ve hakkindaki bilgiler bu kadar simdi size biraz da Reim ile nasil oynanir, ozelliklerinin kombinasyonlari nasil kullanilir onlari anlatacagim.

[[Reim]] Reim Ile Nasil Oynanir? Top

Simdiye kadar anlattiklarimla Reim'in nasil bir kahraman oldugunu ve onunla oynarken hangi itemleri alacagimizi ogrenmis bulunmaktayiz. Ama Reim ile oynamayi bilmedikten sonra bunlari bilmemiz bir ise yaramaz iste bu yuzden simdi Reim ile nasil oynanacagi hakkinda biraz bilgi verecegim.

Nedense ilk soylemem gereken seyin bu olduguna inaniyorum: ASLA AMA ASLA REIM ILE SILAH GUCU VEREN ITEMLER ALMAYIN. Cunku Reim bire bir savastan cok ilk ozelligi ile dusmanlara zarar veren bir kahraman ve maalesef bire bir savasta o kadar etkili degil.

Reim'i iyi bir kahraman yapan cok iyi kombinasyona sahip oldugu ozellikleri. Ilk ozelligi ile her zaman dusmani rahatsiz edin, rahat bir nefes aldirmayin kendinize cok yaklastirmayin; yani bir nevi dusmani gicik edin :) Mana biter diye cok dert etmeyin ilk ozellik cok mana harcamiyor ama tabi saniye basi da kullanmamak lazim. Fazladan yapilan bir ozelligin maaci cevirecek nitelikte oldugunu hicbir zaman unutmayin o yuzden ozellikleri bos yere harcamamak lazim. Bu ozellik ile onerdigim butun itemleri alirsaniz, dusmaniniza yaklasik 450-600 hasar verebilirsiniz ki bu cok buyuk bir hasardir.


Reim'in ikinci ozelligini anlamak biraz zor yukarida yazdigimi buraya bir daha yaziyorum ve onun ustunden biraz daha aciklama yapacagim.
Reim'in ikinci ozelligi Soguk Ruzgarlar ile etrafinizi saran dusmanlara hasar verirsiniz ve onlari gecici dondurur ve hareket etmelerini engeller. Ama burada bir seyden daha bahsetmeliyim o da bu hareket cevrenizdekilerin sadece hareket etmelerini engeller saldirmalarini degil. Mesela, Krul ile savasiyorsunuz ve Soguk Ruzgarlar ozelligini kullandiniz. Eger krul size atak yapabilecek kadar yakinsa haraket edemese bile size zarar vermeye devam edebilir. Evet, kisacasi bu ozelligin ozeti bu ama hepinizin aklinizda olan soruyu duyar gibiyim; bu ozellikten hangi kahramanlar etkileniyor, nasil etkileniyor? Bunu simdi size orneklerle aciklayacagim.

Adagio Catherine Celeste Kestrel Koshka Phinn Reim Ringo Skaarf bu ozellikten etkilenmiyor ilk olarak bunu belirtmek istedim. Simdi gelelim bundan etkilenen kahramanlar ve hangi ozelliklerinin etkilendigine.

Ardan'in butun ozellikleri etkileniyor. Bu demek oluyor ki Ardan ne zaman ozelliklerinden birini kullanmak istese Reim ozelligini kullaninca Ardan ozelliklerini sadece bulundugu yerden kullanabilir yani hicbir yere kipirdayamaz. Buradan yola cikarak bu ozelligin diger kahramanlarda nasil isledigini anlayabilirsiniz. Eger istek gelirse digerlerini de tek tek aciklayabilirim :)

Blackfeather'in ve ozellikleri etkileniyor.
Fortress'in ozelligi etkileniyor.
Glaive'in ozelligi etkileniyor.
Joule ozelligi etkileniyor.
Krul ozelligi etkileniyor.
Petal ozelligi etkileniyor.
Rona ve ozellikleri etkileniyor.
Skye ozelligi etkileniyor.
Taka ve ozellikleri etkileniyor.
Vox ozelligi etkileniyor.

Buraya tiklayarak bu bilgileri aldigim siteden kendiniz de bakabilirsiniz.

Geldik Reim'in ultisine. Ustte bahsettigim gibi benim size onerim bu ozelligi dusmanlar bir arada oldugunda kullanmaniz hem boylece tek bir seferde dusmanlariniza buyuk bir hasar verirsiniz. Ortadakiler sersemleyip, kenarlaridakiler de yavaslayacagindan dusmanlarinizi kolaylikla oldurebilirsiniz. Bir diger onerim ise bu ozelligi kullanmadan once dusmanlarinizin arkasina gecin ve son ozelligini oyle kullanin arkasindan ikinci ozelligini kullanin ve boylelikle dusmanlar 1.2 saniye bir yere kipirdayamayacaklar bundan sonra ise surekli ilk ozelliginizi kullanin ama bunu kullanirken dusmanin nereye gittiginden coktan nereye gidebilecegine odaklanin boylece dusman ilk ozelligin tam ortasinda bulacak kendini ve sizde boylece daha fazla hasar vermis olacaksiniz.

Evet, Reim hakkindaki anlatacaklarim bu kadar umarim begenmissinizdir. Yorumlariniza acigim eklemek istediginiz bir sey olursa, yanlis yaptigimi dusundugunuz bir sey varsa hic cekinmeden bana soyleyin boylece bende duzeltmeye calisirim. Simdiden katkilarinizdan dolayi tesekkur ederim. Surc-i lisan ettiysek de affola. Okudugunuz icin tesekkur ederim.

Quick Comment (1) View Comments

You need to log in before commenting.

Quick Comment (1) View Comments

You need to log in before commenting.

VaingloryFire is the place to find the perfect build guide to take your game to the next level. Learn how to play a new hero, or fine tune your favorite VG hero’s build and strategy.

Copyright © 2019 VaingloryFire | All Rights Reserved