Winter İs Coming - King Of The İce (TR) by Ranixus

Winter İs Coming - King Of The İce (TR)

By: Ranixus
Last Updated: Jan 28, 2016
0 Votes
Rating Pending
Build 1 of 1

Reim

Build: Winter Is Coming - King Of The Ice (TR)

Ability Path

Frostguard
Heroic Perk
Winter Spire
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Chill Winds
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Valkyrie
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Item Choices

Threat Meter

Threat
Low
High
Show all
Threat Hero Notes

YETENEKLER Top

Kahraman avantajı BUZ KORUMASI ile başlayalım:
Frostguard Reim'ın temel saldırıları 2 saniye boyunca 20 - 54 (+ 125% kristal gücü) bonus kristal hasarı verir ve verilen hasarın %50 kadarını takviye sağlık olarak alır (kahraman olmayanların karşısında azalır).
(Takviye sağlık tükenene kadar gelen hasarın %50'sini emer.)
Ayrıca Reim'in saldırıları ve yetenekleri rakipleri üşütür. Üşüyen hedeflere karşı temel saldırılar, 0,6 saniye süren %60 yavaşlatma uygular.

BUZ SÜTUNU:
Reim yakınında bir yerde bir buz sütunu oluşturur ve etrafındaki düşmanlara kristal hasarı verir. Kısa bir sürenin ardından sütun dağılır ve ağır bir kristal hasarı verir. Bu yetenekle verilen hasarın %35 kadarı takviye sağlık olarak kazanılır. Verilen hasar ve takviye sağlık kahraman olmayanlara karşı azalır.

Bu yetenek üşüyen hedeflere %25 yüksek hasar verir.

SOĞUK RÜZGARLAR:
Reim etrafını saran tüm düşmanlara ani bir kristal hasarı verir (yardakçılara 25% hasar).

Bu yetenek üşüyen düşmanları dondurarak hareket etmelerini geçici olarak engeller. Donan düşmanlar saldırı yapabilir.

VALKÜR:
Reim hedef konuma düşmanları yıkıp geçen kadim bir valkür çağırır. Tüm düşmanlar yavaşlar ve merkeze yakın düşmanlar sersemleyerek daha fazla hasar alır.

Top

Oyun başlangıcında energy battery ve 2 adet potla başlamanızı öneriyorum arkadaşlar.Bu sayede yoldaki mana ihtiyacımızı biraz dindirmiş olacağız ve uzun süre yolda kalabileceğiz.Zor durumda kalmadığınız sürece minyon almaya devam edin ve üsse dönmeyin.İlk item olarak karşınızda krul veya sizi zorlayan herolara olabileceğinden ve manaya çok ihityaç duyacağımız için EVE OF HARVEST almanızı öneriyorum Bu arada Sprit botu oyunda ilk üsse dönüşünüzde vey jungle shoptan almanızı tavsiye ediyorum. Oyunda ortalama 10. dakikaya girilirken artık TRAVEL BOT almanızı öneriyorum bu sayede size kolaylıkla yaklaşan veya sizi sersemleten düşmanlardan kaçma fırsatınız olur. Karşınızda yetenk hasarı vuran veya sizi biraz zorlayan ( Phinn,Celeste,Skaarf) gibi karakterler varsa AEGİS ama ringo yada wp saw gibi karakter varsada METAL JACKET almanızı öneriyorum. Oyunun ileri seviyesinde yani 20. dakika gibi sürelerde bekleme sürenizin kısalmasına çok ihtiyacınız varsa duruma göre ClockWork alabilirsiniz. Oyunda 20+ dakikalarda fazladan paranızı Crystal INFISİON almak için kullanabilirsiniz. Bunun yanında karşınızda çok tank karakter varsa BROKEN MYTH tercih edilebilir.

Quick Comment () View Comments

You need to log in before commenting.

Quick Comment () View Comments

You need to log in before commenting.

VaingloryFire is the place to find the perfect build guide to take your game to the next level. Learn how to play a new hero, or fine tune your favorite VG hero’s build and strategy.

Copyright © 2019 VaingloryFire | All Rights Reserved