TCARBON ALPHA REHBERI by TCarbon

TCARBON ALPHA REHBERI

By: TCarbon
Last Updated: Apr 27, 2016
0 Votes
Rating Pending
Build 1 of 1

Alpha

Build: ORMAN ALPHA

Ability Path

Infinite Reboot
Heroic Perk
Prime Directive
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Core Charge
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Termination Protocol
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Threat Meter

Threat
Low
High
Show all
Threat Hero Notes
1
  No Threat
2
  No Threat
3
  No Threat
4
  No Threat
5
  No Threat
6
  No Threat
7
Skye Oyunun ilk evrelerinde biraz uzak durursaniz, oyunun sonlarina dogru onu yakalayabilirsiniz.
7
Koshka Koskha'dan sadece erken oyunda korkun, tedbirli ve sabirli olursaniz oyun sonlarina dogru kedi kizin caniniyakabilirsiniz.
8
Krul Yakin dovuslerde krul ile karsilasildiginda durum pek sizin lehinize gitmeyebilir.
8
Blackfeather Birkac metadir tartismasiz en iyi karakterlerden biri olan BF, alpha'nin yeteneklerini kolayca kacarak bertaraf edebilir.
9
Reim Alpha'nin yakin dovuscu olmasi, reim gibi yuksek hasar ve olumsuz bi kahraman icin kolay hedef haline gelecektir.
9
Ringo Iyi bir ringo oyuncusu, sizi bi hayli zorlayabilir.
10
SAW Saw seri sekilde buyuk hasarlar veriyor olmasi iyi oynayan bir oyuncuya gore en yuksek tehdidi olusturuyor.

ALPHA'YI TANIYALIM Top

(Zorluk): ORTA (Pozisyon): ORMAN (Rol): SAVASCI

Alpha hedeflerini merhametsiz bir kesinlikle avlar ve islerini bitirir. Artık ölümlülük kurallarına baglı degildir, savasa temkinsizce atılır. Alpha ormanda iyi bir performans sergiler ve rakiplerini silah ve ya kristal ile öldürebilir.

KAHRAMAN AVANTAJLARI

SONSUZ YÜKLEME


Ölmek yerine, Alpha ölümcül hasar aldıktan sonra 200-1750 yedek saglık (seviyeye göre) kazanarak bir yeniden yükleme sekansı baslatir. Sonraki birkac saniye, düsmanlar ona saldırıp hasar uygulamaya devam edebilir. Eger, yedegi bu sürede yok edilmemisse, aynı konumda tekrar saglık almaya baslar.

Bu yetenek icin bekleme Alpha'nın enerji barında gösterilir. Bar dolu oldugunda, Sonsuz Yükleme kullanılabilir. Bu bar yeniden yükleme sırasında saglıgı yenilenmeden önce kalan süreyi belirterek sıfıra geri kayacaktır.

YETENEK VE ÖZELLİKLERİ Top

BİRİNCİL DİREKTİF


Alpha hedef yolu boyunca düsmanlar icin tarama yapar. Eger, bir düsman tararsa o düsman yavaslar.
Ve Alpha aniden arkasına sıcrar hedefe ve 4.5 cevresinde ki herkese hasar uygular (yardakcilara 65% hasar) Bu aynı zamanda cekirdek asırı yüklemesinin negatif etkilerini kaldırır (Pozitif etkilerini kaldırmadan), kaldırılan yıgın sayısına göre artırılmıs hasar uygular.

CEKİRDEK YÜKLEMESİ


Alpha önce atılır, hedefine bir temel saldırı yapar ve yeri kücük bir alana kristal hasarı verecek sekilde catlatır. Bu yetenegi her kullanısında, o an ki saglıgının %10 kadarını harcar, ve 5.5 saniye icin cekirdek asırı yüklemesi kazanır, 3 sefere kadar yıgılır.

Temel saldırılar cekirdek asırı yüklemesini 1 saniye azaltır.

Cekirdek Asırı Yüklemesi: Alpha her saniye o an ki saglıgının 1% kadarını kaybeder, ancak aynı zamanda sonraki Cekirdek Yüklemelerinin hasarını artırır ve temel saldırıların onu iyilestirmesini saglar. Temel saldırılar süreyi yeniler.

SONLANDIRMA PROTOKOLÜ


Aktivasyonda, Alpha kendini yok etme sekansı baslatır. Bunun baslangıcında bir hız patlaması ve 400-1000 bariyer kazanır (seviyeye göre). Hemen sonrasında, Halcyon cekirdegi kritik kutleye yaklasırken suratle hareket hızı kaybeder.

3 saniye sonra, yada bariyer asıldıgı anda, patlama gerceklesir. Bu patlama 4.5 metre icinde ki düsmanlara agır kristal hasar uygular ve kendisi icinde ölümcüldür.

Bu yetenek sadece Sonsuz Yükleme mevcutken gerceklesir. Bu yetenegi geliştirmek Sonsuz Yükleme bekleme süresini azaltır..

TAKTİK, STRATEJİ VE ÖNERİLER Top

Nasıl Oynamalıyım?

Başlangıç 1-5dk

Alpha ile oyuna basladıgınızda (erken oyunda) mümkün oldugunca mücadelelerden kacınmalısınız.
Oyuna Crystal Bit ile baslayarak gidebilirsiniz. Rakibiniz sizin ilk dakikalarda cok zayıf oldugunuzu bilerek sürekli ormanınıza baskın yapmak isteyeceklerdir. Fakat siz, bu mücadelelerden Prime Directive yetenegini müttefik, yardakci ve ya minyonlar üzerinde kullanarak rahatca sıyrılabilirsiniz. Bu yetenegi düzgün kullanmakta ustalasırsanız, rakip jungle farmlarını calıp, kacabilirsiniz..

Ama siz siz olun yinede erken oyunda Alpha'dan birsey beklemeyin. Team Fighta girmek sizin zararınıza olur. Aftershock itemi Alpha icin ani patlama hasarlarına yardımcı olacaktır.. Bu itemi aldıktan sonra dahi 1 vs 1 karsılasmalara girmeyin. Fakat, rakip Lane (koridor) oyuncusuna gank (suikast) yapıp rahatsız edebilirsiniz.

Orta Oyun 5-12dk

Bu dakikalardan sonra teamfighta girebilirsiniz, artık rakibe göre defansta cıkmanız gerekmekte.
Sık sık mini-haritadan rakiplerinizi kontrol edip, hem orman hemde koridora ani baskınlar yapabilirsiniz.
Aftershock'dan sonra alınması gereken Broken Myth itemini yavas yavas cikabilirsiniz.
Ayrıca oyun sonuna dogru Shiversteel almanız icin bu dakikalarda Dragonheart alınmalı..

Defans ne almalıyım?
Eğer kahraman yeteneklerine sahip hero var ise karsınızda Light Shield almalısınız. Silah ögelerine karsı ise Light Armor alınmalı. Sersemletme, susturma ve ultimate'lerden korunmak icin Reflex Block, saldırı hızı%'na sahip herolar icin Atlas Pauldron cıkılmalı.

Oyun Sonu
Mevcut dizilimleri tamamladıktan sonra muhakkak Alternating Current alınmalı.
Bu size mücadelelerde daha hızlı temel saldırı oranıyla birlikte, kristal oranını katarak artçı saldırı hasarları katacaktır. Ayrıca Termination Protocol yetenegini kullanırken, sizden uzakta yada kalan rakiplerinizi A skilli ile yakalayarak uygulamanız en dogrusu olacaktır..

Quick Comment () View Comments

You need to log in before commenting.

Quick Comment () View Comments

You need to log in before commenting.

VaingloryFire is the place to find the perfect build guide to take your game to the next level. Learn how to play a new hero, or fine tune your favorite VG hero’s build and strategy.

Copyright © 2019 VaingloryFire | All Rights Reserved