Ölümsüz Büyücü : Reim ( TR ) by BerkAstkn

Ölümsüz Büyücü : Reim ( TR )

By: BerkAstkn
Last Updated: Jan 25, 2016
0 Votes
Rating Pending
Build 1 of 1

Reim

Build: Build

Ability Path

Frostguard
Heroic Perk
Winter Spire
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Chill Winds
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Valkyrie
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Item Choices

Threat Meter

Threat
Low
High
Show all
Threat Hero Notes

Reim hakkında kısa bilgi Top


Reim, yoluna çıkan herkesi donduran huysuz, ihtiyar bir kış büyücüsüdür. Yavaş hareket etse de son derece dayanıklıdır ve düşmanlarına ağır hasar verir. Yolda özel bir yeri vardır fakat yetişebildiği çoğu düşmana karşı başa baş mücadele edebileceği ormanda oldukça etkilidir.

Reim Yetenekleri Top

Kahraman avantajı BUZ KORUMASI ile başlayalım:

Reim'ın temel saldırıları 2 saniye boyunca 20 - 54 (+ 125% kristal gücü) bonus kristal hasarı verir ve verilen hasarın %50 kadarını takviye sağlık olarak alır (kahraman olmayanların karşısında azalır).
(Takviye sağlık tükenene kadar gelen hasarın %50'sini emer.)
Bunu şu şekilde örnekleyebiliriz: Rakibinize 100 hazar verdiniz ve 50 takviye canınızı kazandınız, rakibiniz size 100 vurdu fakat sizin 50 canınız gider diğer kalan 50 takviye sağlıktan gitmiş olur.

Ayrıca Reim'in saldırıları ve yetenekleri rakipleri üşütür. Üşüyen hedeflere karşı temel saldırılar, 0,6 saniye süren %60 yavaşlatma uygular.

Yani; Zaten vurduğu bir kahramana ya da yaratığa elindeki bastonuyla vurursa darbe alan kahraman ya da yaratık yavaşlar.

BUZ SÜTUNU:

Reim yakınında bir yerde bir buz sütunu oluşturur ve etrafındaki düşmanlara kristal hasarı verir. Kısa bir sürenin ardından sütun dağılır ve ağır bir kristal hasarı verir. Bu yetenekle verilen hasarın %35 kadarı takviye sağlık olarak kazanılır. Verilen hasar ve takviye sağlık kahraman olmayanlara karşı azalır.

Bu yetenek üşüyen hedeflere %25 yüksek hasar verir.

Bu yetenek anında etkisini gösteren bir yetenek olmadığı için düşmanın kaçmaya çalıştığı, kaçmıyorsa da tam üzerine gelecek yere atmanızda fayda var. Eğer düşman hareket ediyorsa tam düşmanın üzerine değil de onun önüne atmaya çalışmalısınız.

SOĞUK RÜZGARLAR:

Reim etrafını saran tüm düşmanlara ani bir kristal hasarı verir (yardakçılara 25% hasar).

Bu yetenek üşüyen düşmanları dondurarak hareket etmelerini geçici olarak engeller. Donan düşmanlar saldırı yapabilir.

Bu yeteneğin açıklamasını aşağıda ayrıntılı bulabilirsiniz.

VALKÜR:

Reim hedef konuma düşmanları yıkıp geçen kadim bir valkür çağırır. Tüm düşmanlar yavaşlar ve merkeze yakın düşmanlar sersemleyerek daha fazla hasar alır.

Bu yeteneği rakiplerin kesin içine düşeceğini hissettiğinizde ya da uzun süreli başlangıçlara sahip olan başka ultimate yeteneklere karşı kullanmanızı öneririm.(örneğin Ringo ultimate atarken onun tam üzerine atarsanız stun yer ve ultimate yeteneğini kullanamamış olur.)

SOĞUK RÜZGARLAR Top

Bu yetenek oyuna yeni bir mekanik kattı; Düşman kahramanlar hareket edemiyor fakat hareket etmeden yeteneklerini ve basit ataklarını kullanabiliyorlar. Sadece ayaklarına stun yemek gibi düşünebilirsiniz. Tabi bu sayede karakterler çeşitli yetenekleri kullanamıyor oluyorlar. Hareket etmelerini sağlayan yetenekler susturulmuş oluyor.

O yeteneklerin listesi:
Ardan : Vanguard, Blood for Blood, Gauntlet
Blackfeather : Feint of Heart, Rose Offensive
Fortress : Truth of the Tooth
Glaive : Afterburn
Joule : Rocket Leap
Krul : Dead Man's Rush
Petal : Trampoline!
Rona : Into the Fray, foe splitter
Skye : Suri Strike
Taka : Kaiten, X-Retsu
Vox : Sonic Zoom


Kısaca karakteri hareket ettiren yetenekler bu yetenekle susturulur ve karakter olduğu yerde kalmak zorundadır. Bu yeteneği rakibi üşüttükten sonra kullanmayı unutmamalıyız. örneğin bir takım savaşında herkese hasar verdiğinizi düşünüyorsanız bu yeteneğinizi ardından ultimate yeteneğinizi kullanmanız yeteneğinizin boşa kaçma şansını azaltır.

Oyun süresince (Gameplay) Top

Oyuna başladığımızda ve 2 adet ile başlamanızı öneriyorum. Mana yenilenmesine ihtiyacınız olacaktır. Karşı takımda ekstra yavaşlatmaya ihtiyacı olan ( Koshka gibi ) kahramanlar var ise ilk başta alabilirsiniz. Fakat karşı takımda Krul ya da Reim var ise ilk başta almalısınız. Ne kadar kısa sürede alırsanız o kadar iyi olacaktır.
Bu sırada almaya çalışabilirsiniz. Bunun nedeni ise Reim'ın normalden daha yavaş bir kahraman olması.
Sonrasında almalısınız ki bu sizin düşmanlara kristal hasarı verdikçe güçlenmenizi sağlayacak olan eşya. Bu eşya Krul'un olmazsa olmazı olan ile benzer etki gösterir. 6 kademe biriktirir ve 6. kademede maksimum seviyeye ulaşır.
Benim kişisel önerim takım savaşlarında bunu 6. seviyeye ulaştırdıktan sonra ultimate kullanmanız. Verdiği hasara inanamayacaksınız!!
Rakiplere bağlı olarak (örneğin karşıda Phinn var ise) veya ( Ringo var ise) almanızı öneririm. geç oyuna kadar enerjinizi korumanızda size yeterince yardımcı olacaktır fakat oyun sonunda almanızı öneririm. Hem enerji yenilenmesi hem de yeteneklerinizin dolum sürelerinin yarıya inmesini sağladığı için çok işe yarayacaktır.
Tabiki bunun yerine cana ya da hıza ihtiyacınız olduğunu düşünüyor iseniz veya alabilirsiniz. Oyun sonunda verdiğiniz hasarı arttırmak için de almalısınız. Bunu aldığınızda kristal hasarınız ciddi derecede artacak ve karşı takım sizinle savaşmaktan çekinecektir.

Benim önerilerim ve tavsiyelerim bu kadar. Bildiğiniz, gördüğünüz hatalarım var ise lütfen bana bildirin, ben de hatalarımı düzelteyim. Size en ufak bir fayda sağlayabildiysem ne mutlu bana. Okuduğunuz için teşekkür ederim.

Quick Comment () View Comments

You need to log in before commenting.

Quick Comment () View Comments

You need to log in before commenting.

VaingloryFire is the place to find the perfect build guide to take your game to the next level. Learn how to play a new hero, or fine tune your favorite VG hero’s build and strategy.

Copyright © 2019 VaingloryFire | All Rights Reserved