SP Kaptan Adagio [Türkçe] by MonsterCraftTR

SP Kaptan Adagio [Türkçe]

By: MonsterCraftTR
Last Updated: Mar 23, 2017
0 Votes
Rating Pending
Build 1 of 1

Adagio

Build: SP Kaptan Adagio

Ability Path

Arcane Renewal
Heroic Perk
Gift of Fire
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Agent of Wrath
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Verse of Judgement
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Threat Meter

Threat
Low
High
Show all
Threat Hero Notes
1
  No Threat
2
Blackfeather Adagio'nun Arcane Fire özelliği Blackfeather'ın hareket etmesini zorlaştırdığı için Blackfeather tek başına Adagio'ya saldırmamalıdır.
3
Reim Reim'in yavaşlığı ve Adagio'nun menzilli bir kahraman olması, Reim için Adagio'yu tehlikeli kılar.
4
Petal Eğer Petal Frostburn almış ise düşmanı yavaşlatacaktır. Bu da Adagio'nun kaçmasına engel olacaktir. Yani Frostburn almış Petal Adagio'yu tek yakalamamalıdır.
5
Ringo Yavaşlatabilme yeteneği ve yüksek hasar verebilmesi Adagio için büyük bir tehdittir. Ancak Metal Jacket bu hasarı dindirebilir.
6
Skye Skye'ın fazla hareketli bi kahraman olması coğu kahraman için tehdit oluşturduğu gibi Adagio için de bir tehdittir.
7
  No Threat
8
Glaive Eğer Adagio Glaive'nin sersemletmesini vaktinde bloklayamazsa, bu onun büyük ihtimalle sonunu getirir.
9
Baron A yeteneği sayesinde düşmanlarını kolayca dürtebildiği için Adagio'yu kolayca öldürebilir. Ama kolayca ölmemek için dikkatli davranmanız sizi kurtaracaktır.
10
  No Threat

Yetenekler ve Ipuçları Top



Adagio'nun kahraman avantajı, onu erken oyunda daha etkili yapar. Bunu kullanarak enerjisini hızlıca yeniler.






Adagio kesinlikle bu yeteneği müttefiklerini iyileştirmek için kullanmalı. Çünkü Adagio yüksek miktarda hasarı emebilir. Fakat müttefikleri bunu büyük ihtimalle yapamayacaktır. Bu nedenle, bu yeteneği onlar için kullanmalıdır.






Adagio bu yeteneği kendi üzerine uyguladığında daha fazla hasar verse de, saldırı hızı yüksek olan müttefik üzerine veya pusudaki bir müttefik üzerine uygulamak daha faydalı olacaktır.






Ağır hasar vererek sersemletebilen bu yetenek Adagio'nun en korkulan yeteneğidir. Bunu düşman takımla TF'ye yeni girdiğinizde kullanmak sizin için faydalı ve biraz da riskli olacaktır. Riski azaltmak için karşı takımdaki kaptanın Crucible itemi varsa onu daha önceden kullandırtmalısınız. Böylece kaptan Crucible'ı erken kullanmış olacaktır. Ve Adagio'da düşman takımın ortasına doğru koşup Ateş Armağanı'nı (A) ve ardından Yargılama Ayeti'ni (Nihai) kullanarak düşman takımı etkisiz hale getirmiş olacaktır.

Quick Comment () View Comments

You need to log in before commenting.

Quick Comment () View Comments

You need to log in before commenting.

VaingloryFire is the place to find the perfect build guide to take your game to the next level. Learn how to play a new hero, or fine tune your favorite VG hero’s build and strategy.

Copyright © 2019 VaingloryFire | All Rights Reserved