TCarbon'un Skaarf Rehberi by TCarbon

TCarbon'un Skaarf Rehberi

By: TCarbon
Last Updated: Oct 31, 2015
0 Votes
Rating Pending
Build 1 of 1

Skaarf

Build: HERÅžEYÄ° YAK!

Ability Path

Fan the Flames
Heroic Perk
Spitfire
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Goop
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Dragon Breath
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Threat Meter

Threat
Low
High
Show all
Threat Hero Notes
1
SAW Saw, skaarf icin fazlaca hantaldir. Bu yuzden onun alevlerinden kacmasi zordur. Menzil acisindan da yetersiz oldugundan, eger sawa kolay yem olursaniz kesinlikle sizde bi problem vardir. :)
1
Krul Krul, hareket hizinin dusuk olmasi ve rakibe yakin mesafeden yaklasmasi gerektiginden skaarfa avantaj olusturuyor. Yine de ansizin calilarin arasindan cikabilecek bir iskelete hazirlikli olun.
2
Phinn Phinn, oyunun en hantal kahramani oldugundan tum hasari uzerine cekmekle yukumludur. Ne kadar skaarf icin kolay hedef olsada, ansizin sizi kendine cekmesinden kacinmalisiniz.
3
  No Threat
4
Ardan Ardan, oyunda ki gorevi geregi muttefiklerinin isini kolaylastirmasi gerekir. Eger, tepenizden inen bir cember varsa, kacmayi birakabilirsiniz.
4
Catherine Catherine, skaarf icin buyuk tehditdir. Yeteneklerini kullanmasini engelleyebilir, hasari geri puskurtebilir. Tam anlamiyla skaarfin bas belasi denilebilir.
5
Petal Pedalin böcekleri skaarfin alev tukurugu yetenegini bloke ediyor. Ona zarar vermeyi epey zorlastiriyor.
6
Celeste Celeste ile Skaarf koridorun ikisi ezeli rakibi, her ne kadar mukayese edilseler de skaarf ustunlugu kesindir.
6
Glaive Afterburn yetenegini sizi kule onune atmasindan ve sersemletmesinden kacinilmasi gerekiyor.
7
  No Threat
8
Joule Kirmizi bir golge beliriyor ve kacmak icin zamaniniz dahi yok. Evet, joule hem temel saldirisi, hem de alan hasari ile beraber buyuk tehdit olusturuyor.
9
Skye Kıvrak bir diger kahraman olma ozelligi ile beraber buyuk hasar verebilen yetenekleri skaarf oynayanlari zor duruma dusurecektir.
10
Taka Taka; ansizin belirisi, oldukca hareketli ve kovalamacalarda ustun olusu skaarf icin en buyuk tehdidi olusturuyor. Her zaman takaya karsi +armor cikmakta fayda var.
10
Vox Hareketli bir kahraman olan vox, sonic zoom yavaslatma ve ani hasar sicrama yetenekleri ile skaarfa karsi oynadiginda buyuk tehditdir.

Skarfı Tanıyalım Top


Skaarf ozellikle takim dovusleri icinde uzun menzilli ve alan hasarina sahip tatli bir alev puskurtucudur. Ancak yetenekleri hedeflidir, yani o ates toplarini isabet ettirmek icin hızlı reflekslere ve ongoruye sahip olmak gerekir. Skaarf yolda baslat ve galibiyete hazir ol..

Yetenek ve Ozellikleri Top


Fan the Flames(Alevleri Korukle)
Skaarf'in yetenekleri hedefi aydinlatarak 3.5 saniye boyunca dusmanin maks. sagliginin %1.5 kadarini
Hasar olarak verir. Skaarf'in temel saldiri yanma suresini 2 saniye icin yeniler ve hasari 1.5% artirarak saniyede %6 hasara kadar getirir. Yigin basina hasar her 100 kristal gucu icin 1% artar. Krakene ve yapilara azaltilmis hasar verir.


Spitfire(Ates Tukuruk)
Skaarf yoluna cikan herseyi yakan ve hasar vererek ilk kahraman, yapı ya da boss ile carpisan bir alev topu tukurur. Ates topunun gectigi her hedef, hasarini %66 azaltir. Menzil disindaysa kulelere azaltilmis hasar verir.


Goop (Yapiskan)
Skaarf hedef konuma yapiskan firlatir. Yapiskan madde uzerinde yuruyen dusmanlar yavaslar. Skaarf'ın ates yetenekleri, yapiskanli bolgenin biraz otesine uzanan bir hasar patlamasiyla yapiskanli bolgeyi alevlendirir. Yandiginda yapiskanli bolge fazla yavaslatmaz, ancak zamanla hasar verir. Yardakcilara azaltilmis hasar verir.


Dragon Breath (Ejder Nefesi)
Skaarf 1.5 saniye boyunca derin nefes alir, kacan dusmanlari yavaslatirken, yaklasan muttefikleri hizlandirir. Onunde ki konide bulunan hedefleri tutusturur, skaarf alevi puskurturken serbestce hareket edebilir, ancak temel saldiri ve yeteneklerini kullanamaz. Ejder nefesi her yukseltildiginde Kalkan delme hasari kazanir..

Yetenek Kullanimlari Top


Spitfire Yetenegini kullanirken dogru zamanda ve iyi parmak refleksi ile hareket etmelisiniz. Fazla fuzuli kullanmak mananizi cabuk bitireceginden dikkatli kullanilmasi gerekiyor. Ayrica bu yetenek menzilinde ki dusmanlar uzerinden gecerken etkisini kaybettiginden, hedefinizde ki dusman icin uygun gorus acisinda durdugunuzdan emin olun. Ozellikle support (Tank) gorevinde ki rakip kahramanlar, sizin hasarinizi emerek, isinizi bir hayli zorlastirabilir.

Goop yetenegini genelde rakibi yavaslatmak icin, kulelere baski uygulayan yardakcilari oldurmek ve muttefiklerinizle beraber Kacarken ya da kovalarken iyi bir hamle yapabilirsiniz.

Dragon Breath yetenegini eger rakip takimda stun (sersemletme) ozelligine sahip kahramanlar var ise dikkatli kullanmaniz ve kullanirken Reflex Block basmaniz iyi olucaktir. Yine de bu yetenege fazla skill point vermemek dogru olabilir.

Skaarf ile Koridorda Baslamak Top

Skaarf koridorda Energy Battery ile baslamak mananizi biraz olsun iyi tutacak,
Ve magazaya donmeden daha fazla yardakci oldurmenizi saglayacaktir. Flare Gun ise calilarin arasindan
olasi bir dusman saldirisini gormenizi ve ya sizin saldiri durumuna gecmenize olanak tanir..

Tamamlanmasi onerilen ilk item Eve of Harvest +65 kristal gucu, 20% kristal can calma, +250 extra mana ve yenilenme saglar. Mananizi kontrol etmeyi biraz olsun birakabilirsiniz.

Broken Myth +70 kristal gucu ile birlikte, 10% kalkan delme oranina sahiptir. Maksimum 6 yigin birikir.
Eger, rakip kalkan ogesine sahip degilse, daha fazla hasar icin Shatterglass onerilebilir.

Frostburn sizi surekli kovalayan dusmanlar icin, iyi bir secenek olabilir.
+100 kristal gucu ile beraber, verilen kristal hasar (1.5) saniye dusmana yavaslatma saglar.

Ipuclari Top

Skaarf icin dogru savunmayi secmek rakip dusmana ve dizilimlerine baglidir.
Eger, stun sersemletme yetenegine sahip rakipler var ise muhakkak erken oyunda Reflex Block alinmali.

Taka Ringo gibi silah hasarina sahip kahramanlar icin Metal Jacket onerilir..

Celeste Skaarf gibi kristal yeteneklerine sahip kahramanlara karsi Aegis alinmalidir.

Rakip kalkan ogesine sahip degilse Broken Myth yerine Shatterglass alinabilir..

Stormguard Banner alindiginda zaten yuksek hasara sahip Skaarf icin kuleler daha kolay hale gelir.

warhorn ile birlikte kacmak ve kovalamak daha kolay hal alicaktir.

Quick Comment () View Comments

You need to log in before commenting.

Quick Comment () View Comments

You need to log in before commenting.

VaingloryFire is the place to find the perfect build guide to take your game to the next level. Learn how to play a new hero, or fine tune your favorite VG hero’s build and strategy.

Copyright © 2019 VaingloryFire | All Rights Reserved